30 maart 2013

Spring wishlist!

Hello!! 

Ondanks het slechte lenteweer ben ik toch al een tijdje in de mooiweer-stemming :).
Daarom heb ik ook bij een aantal webshops al een tijdje een paar leuke dingen op mijn wishlist gezet, waarvan ik hoop dat ze snel in mijn kast hangen!! Kijk mee:

Deze items komen allemaal van wehkamp, en zijn dus van verschillende merken. Ik vind vooral de koraalroze lange rok mooi en het jurkje! Ook de pumps vind ik erg leuk, en ik denk gezien de dikte van de hak dat ik het hier ook wel een middagje op vol kan houden :). Ik zal hieronder even de links neerzetten:


Natuurlijk ben ik ook op zoek geweest naar mooie sieraden, en zo kwam ik uit op de site My jewellery. Hier heb ik ook een kleine wishlist van gemaakt:
Op My Jewellery kan ik vooral goed slagen in oorbellen en armbanden zoals je ziet. En uiteraard mochten een mooie statement ketting en een grappige snor-ring niet ontbreken!! :)

Wat vinden jullie van mijn items?  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten