8 december 2013

TIP: De Smart&Sexy Theatershow

''De Smart & Sexy show.. Wat is dat nou weer?'' Hoor ik je denken. Nou, laat ik je voorstellen aan Lisa Portengen, zij legt in het volgende filmpje uit wat Smart & Sexy is. 


Ik ben op 30 november 2013 samen met mijn moeder, tante en een vriendin naar de Smart & Sexy show geweest. Dit is een theatershow waar ik al veel over had gehoord en waar ik erg nieuwsgierig naar was. De theatershow is gemaakt door Lisa Portengen, de bedenkster van Smart&Sexy. Zij heeft de Kleinkunstacademie gedaan, en is daardoor verliefd geworden op het theater. Zij vindt het theater dé plek om mensen op een leuke, ontspannen manier samen te brengen en zo een boodschap over te brengen.
Het is een erg interactieve theatershow, een echte feelgood show voor vrouwen met lekker veel roze! Het is een show die vrouwen kennis laat maken met de Smart&Sexy visie, inspireert om het beste uit zichzelf te halen en waar een hoop humor en muziek in zit.

Wat ik erg dapper vindt is dat Lisa zichzelf aan het begin van de show echt voor schut durft te zetten. Ze treedt erg open en kwetsbaar naar het publiek toe, ze komt heel ‘echt’ over. Verder vond ik haar side kick DJ Daan Modern erg leuk. Ze mixte de hele show goed aan elkaar met erg gave muziek! Je kunt niet merken dat zij relatief weinig ervaring hebben in het theater. Lisa spreekt zonder ook maar een spoortje angst of twijfel een grote groep mensen op een ontzettend leuke en inspirerende manier toe.

Ik kan jullie zeker aanraden om naar deze show te gaan! Zijn sommigen van jullie al geweest? Hoe vond je het?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten