21 mei 2014

100 Happy Days - 1 t/m 25

Via plogger Nelleke werd ik geattendeerd op het 100 Happy Days Project. Dit project daagt je uit om 100 dagen gelukkig te zijn en dit te delen op een social media kanaal naar keuze. Mijn keuze is instagram. Het is de bedoeling dat iets deelt wat je blij maakte die dag, of wat een klein lichtpuntje was op een mindere dag. De site zelf omschrijft goed wat het nut hiervan is:

''We leven in een tijd waarin drukke roosters iets geworden zijn om over op te scheppen. De snelheid van het leven ligt steeds hoger, en ondertussen is er steeds maar minder tijd om te genieten van het moment waarin je je bevindt. De kunst om te genieten van het moment zelf, de omgeving en jouw plek daarin, is de basis voor een brug naar geluk op lange termijn voor ieder mens.''

Ik ben het hier helemaal mee eens :) Be happy and try to focus on the good things in life! Ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe een beetje cheat en een dagje oversla, maar het zijn er echt 100 aan het worden. Dit zijn de eerste 25 :)! 
Dag 1: We trappen dit project af met een selfie! Eindelijk een good hair day, een good make-up day én mijn sjaal bleef mooi zitten <3. (De dagen hierna weigerde hij dit en viel steeds uit elkaar, dus dan waarderen we dit soort momenten extra hihi)


Dag 2: De Albert Heijn had een mooie korting op schaaltjes, dus ik heb een paar mooie meegenomen :).


Dag 3: Een lieve buurkat op de schutting van een vriendin.


Dag 4: Na de verjaardag van mijn opa op de fiets terug naar huis. Had verwacht dat ik het eng zou vinden, zo alleen in het donker maar toen ik langs de vaart (in Assen) fietste was alle angst direct weg! Kijk dan naar alle lichtjes en de maan <3. 

Dag 5: Mandala's kleuren :).

Dag 6: Gewoon een lekker kopje thee.  

Dag 7: De nieuwe cosmopolitan lezen.

Dag 8: Sushi <3!! Vooral die zalm/gesmolten kaas waren heer-lijk. 

Dag 9: In de ochtend worden gewekt met regen en lekker de hele dag in pyjama thuis kunnen blijven, want het is zondag. Heerlijk.

Dag 10: Lunchen bij La Place :).

Dag 11: Even mijn nagels gelakt. Omdat het volgens de kalender al wel lente was maar nog wat koud besloot ik dit terug te voeren op mijn nagels en lila en grijs te combineren. Artistiek hè? ;)

Dag 12: Eens even kijken of deze shampoo de beloftes waarmaakt. 

Dag 13: Omdat mijn oom en tante druk bezig zijn met alles inpakken voor hun verhuizing in Augustus wordt er ook een hoop opgeruimd. Mijn tante wilde dit geweldige vaasje, heel wat jaren terug gekocht in Griekenland (<3) zomaar wegdoen!! Nou, geef dan maar aan mij :). (De kleur is trouwens echt koningsblauw, komt niet goed over)

Dag 14: Nadat ik had geholpen bij een evenement op school kregen we als bedankje bioscoopbonnen. Vandaag besloot ik dat het tijd werd om ze op te maken en belde mijn paps op om naar de film te gaan. Het werd 12 years a slave, een erg indrukwekkende en goede film..

Dag 15: Een super gezellige dag met vriendinnetje Marian in Groningen doorgebracht. Oh, wat hou ik van deze stad. Voel me zo fijn als ik er ben. We hebben de hele dag gekletst, geluncht bij bagels&beans, rondgewandeld, geshopt, pizza gegeten en uiteindelijk afgesloten met een super lekkere (virgin) mojito en een aardbei cocktail bij Newscafé. Moeten we vaker doen!

Dag 16: I see faces!! 

Dag 17: Yummy, paella!

Dag 18: Lipsticks en ander make-up spul fotograferen :).

Dag 19: Healthy evening snack :). 

Dag 20: Eén van de weinige plekken in Assen met (mooie) street art. 

Dag 21: Taartjes <3. 

Dag 22: Fijn en goedkoop make-upje gescoord bij de Big bazar. 

Dag 23: Met mijn paps naar de Mc Donalds. Daar kon ik het geroep van de kipnuggets niet weerstaan. 

Dag 24: Een foto van mijn moeder die op dat moment in Israël zat :).
Dag 25: Een beetje sap drinken uit mijn mooie nieuwe glas :)!

Doe jij al mee aan 100 Happy Days? Zo nee; lijkt het je wat om op deze manier de lichtpuntjes van een dag vast te leggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten