7 mei 2014

De kruidvat 1+1 gratis actie: wat kocht ik?

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten heeft Kruidvat een of twee keer per jaar een geweldige aanbieding; namelijk 1+1 gratis op alle make-up! Ik maak hier altijd goed gebruik van omdat het je toch aardig wat euro's scheelt! Deze keer heb ik er voor gekozen producten aan te vullen die bijna op waren én een paar nieuwe dingen uit te testen. Kijk mee!


Zoals je kunt zien heb ik goed gebruik gemaakt van de actie! Ik kocht:

1. Nagellakjes van L'oreal Paris:


Ondanks mijn vele nagellakjes had ik nog nooit eentje van L'oreal geprobeerd! Zonde, zo blijkt achteraf. De linkerkleur is een mooie paarse kleur, met duidelijk een koele ondertoon. Op de foto lijkt hij een lichte shimmer te hebben, maar in het echt is dit niet zo. Dekt prima in twee laagjes en droogt erg snel.

De tweede kleur in roségoud (?) is érg mooi, zeker voor een feestje of bijvoorbeeld oud&nieuw!! Hij heeft hele kleine mini glitters, die erg mooi zijn in het zonlicht. 
Tijdens het lakken merkte ik wel dat ik uit moest kijken dat hij niet erg streperig leek en heel netjes te werk moest gaan. Dit was even een klusje, maar toen hij er eenmaal op zat was 'ie prachtig! Ook deze droogt erg snel. 

2. Rimmel 'exaggerate eyeliner' 


Eigenlijk is dit de enige eyeliner waar ik goed mee kan werken :). Eyeliner in potloodvorm heeft bij mij vaak de neiging om in de loop van de dag af te laten en zich vervolgens te verspreiden over mijn gehele ooglid, wat er niet uitziet. Sinds ik deze heb geprobeerd ben ik helemaal om!

Als ik mijn kleine vriend in de ochtend aanbreng zit hij er 's avonds om 23.00 nog net zo netjes op, zonder dat hij afliet, of zijn intensiteit aan kleur verloor, erg fijn!

3. Een kleine Essence ''kabuki brush''

Hier heb ik geen aparte foto van kunnen maken, maar hij is net zo klein en schattig als 'ie lijkt! Ik vindt hem erg fijn werken en hij is erg zacht. 

4. Maybeline Super stay 24h concealer 


Gewoon een hele fijne concealer. Mooie kleur, doet wat 'ie moet doen, niks op aan te merken! 

5. Rimmel Apocalips in '303 apocaliptic' (links) en '304 eclipse' (rechts)


Nu alles toch in de sale was vond ik dit dé ideale kans om eens wat nieuws uit te proberen en deze lipproducten te kopen. De linkerkleur (apocaliptic) is een hele mooie felle fuchsiaroze kleur die in één laagje al heel veel kleur afgeeft. Hier ben ik erg blij mee!

Aan de tweede kleur moest ik even wennen. Het is een vrij donkere rood, tegen het bruin/donkerpaars aan bijna. Bij deze kleur moet je goed opletten hoe je hem combineert, ik zou het persoonlijk niet elke dag gebruiken maar voor een feestje of romantische avond kan het zeer mooi staan!


   Rimmel eclipse


6. Max factor 'false lash effect' mascara


Deze mascara is al een aantal jaren erg geliefd bij zowel mijn moeder als mijzelf. Wij vinden hem beide erg fijn en precies werken. De mascara doet netjes wat hij beloofd; in een paar laagjes heb je al mooie volle wimpers zonder dat het té wordt. Never change a winning team! :)


Ik ben dit keer in Groningen geweest bij het Westerhaven filiaal. Dit omdat ik dit een fijne, grote winkel vindt, waarvan ik wist dat er MUA verkocht wordt. Ik had ook in mijn eigen stad Assen kunnen gaan, maar daar verkopen ze vrij weinig en is het er altijd érg druk. Helaas voor mij waren alle mooie palettes van MUA al weg.. Ik was er om 17.15 uur, nét voor de drukte aan gelukkig. Ik was vrij snel klaar, ik had in mijn hoofd een lijstje gemaakt welke make-up aan vervanging toe was en welke ik graag uit wilde proberen. Wel zo handig. Ik kan dus weer een tijdje vooruit!

Heb jij nog wat gekocht bij Kruidvat tijdens de actie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten