11 mei 2014

Een beginnende blogger

Dit is mijn allereerste eigen blog. Mijn eigen kleine stukje op het internet, waar ik mijn gedachten, ideeën, inspiratie, foto's en nog veel meer kwijt kan. Dit is erg fijn, ondanks dat ik weet dat er nu erg weinig lezers zijn. Ik kan mijn digitale ei kwijt :).

Ik heb heel bewust gekozen om de komende maanden (sowieso tot de zomer/begin herfst) nog te blijven bloggen op dit blogspot platform ondanks het lelijke en onprofessionele uiterlijk. Ik ben wel in het bezit van een eigen .nl domeinnaam en wordpress account, dat wel. Maar ik wil eerst nog met iemand naar de lay-out kijken, en beter weten hoe 'de achterkant' werkt. (Mocht iemand nog tips hebben; let me know!!) 


                

Tot die tijd zal ik op deze blog blijven 'oefenen', vooral in schrijven. Ik weet van mezelf dat ik redelijk creatief kan schrijven, alleen heb ik het nog nooit voor lezers gedaan en al helemaal niet op het web. Als ik mijn blogs teruglees merk ik dat ik geneigd ben om veel in spreektaal te schrijven of soms bepaalde dingen dubbel vertel. Of ik maak  slordige spelfoutjes. Het is de kunst om hetgene wat ik in mijn hoofd heb zitten ook op een begrijpelijke en duidelijke manier op te schrijven. 

Nu wil ik aan jou als lezer vragen; wil je hier op letten en me feedback geven waar nodig? Afkraken is niet nodig, maar hier en daar een comment met ''Je schrijft woord x op een andere manier'' of ''Zin y loopt niet lekker, kijk daar nog eens naar'' zou me erg helpen. Op deze manier kan ik mezelf blijven verbeteren en heb jij mooiere artikelen om te lezen. :)

Dank jullie wel alvast!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten