25 juni 2014

100 Happy Days - 26 t/m 50

Via plogger Nelleke werd ik geattendeerd op het 100 Happy Days Project. Dit project daagt je uit om 100 dagen gelukkig te zijn en dit te delen op een social media kanaal naar keuze. Mijn keuze is instagram. Het is de bedoeling dat iets deelt wat je blij maakte die dag, of wat een klein lichtpuntje was op een mindere dag. De site zelf omschrijft goed wat het nut hiervan is:

''We leven in een tijd waarin drukke roosters iets geworden zijn om over op te scheppen. De snelheid van het leven ligt steeds hoger, en ondertussen is er steeds maar minder tijd om te genieten van het moment waarin je je bevindt. De kunst om te genieten van het moment zelf, de omgeving en jouw plek daarin, is de basis voor een brug naar geluk op lange termijn voor ieder mens.''

Ik ben het hier helemaal mee eens :) Be happy and try to focus on the good things in life! Ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe een beetje cheat en een dagje oversla, maar het zijn er echt 100 aan het worden. Dit zijn de foto's 26 t/m 50 :)! Dag 26: Ik had een hele goede dag in de sportschool. Zat snel in een flow en het uurtje was voorbij voor ik het doorhad! 

Dag 27: Gezellig met mijn paps uiteten geweest bij de pizzeria. 
Dag 28: Mijn moeder bracht dit mooie hamsa handje mee van haar vakantie.  

Dag 29: Bij de Xenos hadden ze eindelijk bunny hoesjes voor mijn telefoon!
Dag 30: Gelijk een spiegel-selfie gemaakt ;)

Dag 31: Framboosjes, lekker! 
Dag 32: Met Pasen een stukje gewandeld met de familie. Neefje T. kwam op het idee van de groeps-selfie!


Dag 33: Lekker sushi opgehaald. Ze hadden er ''wat extra bij gedaan''. Hihi.

Dag 34: Fijn tijdschrift. 

Dag 35: Dit was een speciale ochtend, een kennis van mijn ouders kreeg een lintje. Ik heb hier als kind veel gelogeerd, was erg leuk om erbij aanwezig te zijn!

Dag 36: Teddy is ready for take off..!

Dag 37: Hier heb ik even lekker van de zon genoten. Helaas niet voor lang, een half uur later begon het keihard te regenen..


Dag 38: Mijn aankopen van de kruidvat 1+1 gratis actie! 


Dag 39: Natuurlijk werd mijn apocalips direct uitgeprobeerd! I <3 fuchsia lips..!


Dag 40: Spelen met Doortje, de kat van mijn ouders. 


Dag 41: Ik hou van dit kleine hoekje in mijn huis :)


Dag 42: Bij het bevrijdingsfestival in Groningen, met vriendin M. :)


Dag 43: Het bestelde boek ''Happy Life'' van Mascha kwam binnen! Inmiddels staat er een review van online. 


Dag 44: Lekkere mangostukjes!

Dag 45: Tv kijken met Doortje op mijn schoot! Zoals je ziet draag ik een zwart shirtje; haartjes o-v-e-r-a-l!! 


Dag 46: Ik had alweer een goede sportdag! 


Dag 47: Eén van mijn favoriete foto's uit Mascha's boek. 


Dag 48: Wat mij betreft de slechtste foto uit dit rijtje. Waarom zwart/wit, Roos? In elk geval: ik keek de spannende (!) finale van Masterchef. 

Dag 49: Groningen <3
Dag 50: Neefje M. was 17 geworden, dus liet ik hem even poseren voor een birthday photo! :D 

Doe jij al mee aan 100 Happy Days? Zo nee; lijkt het je wat om op deze manier de lichtpuntjes van een dag vast te leggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten