8 juli 2014

100 Happy Days - 51 t/m 75

Via plogger Nelleke werd ik geattendeerd op het 100 Happy Days Project. Dit project daagt je uit om 100 dagen gelukkig te zijn en dit te delen op een social media kanaal naar keuze. Mijn keuze is instagram. Het is de bedoeling dat iets deelt wat je blij maakte die dag, of wat een klein lichtpuntje was op een mindere dag. De site zelf omschrijft goed wat het nut hiervan is:

''We leven in een tijd waarin drukke roosters iets geworden zijn om over op te scheppen. De snelheid van het leven ligt steeds hoger, en ondertussen is er steeds maar minder tijd om te genieten van het moment waarin je je bevindt. De kunst om te genieten van het moment zelf, de omgeving en jouw plek daarin, is de basis voor een brug naar geluk op lange termijn voor ieder mens.''

Ik ben het hier helemaal mee eens :) Be happy and try to focus on the good things in life! Ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe een beetje cheat en een dagje oversla, maar het zijn er echt 100 aan het worden. Dit zijn de foto's 51 t/m 75 :)! Dag 51: Lekkere lunch! Gekookt eitje met een klein beetje paprikapoeder. 
Dag 52: Ik voorzag mijn nagels weer van een zomers kleurtje. Dit is ''Hot salsa'' van Maybelline, een lekker fel koraaltintje. 

Dag 53: Voor onze klas was dit een hele spannende dag, namelijk die van het gevreesde panelgesprek. Dit is een mondeling examen, waarvoor je 8 onderwerpen krijgt uit een lijst van 90 onderwerpen. Dit zijn allemaal dingen die eerder behandeld zijn in de gehele opleiding, en waar je nu vanalles over moet kunnen uitleggen, discussiëren, voorbeelden geven uit de praktijk, noem maar op. Ik had het geluk dat ik net de onderwerpen kreeg waar ik goed over wist te vertellen, dus ik haalde dit examen met een 7,9! Me was happy! :D

Dag 54: Ik heb niet vaak kleingeld bij me, maar als ik het toevallig in mijn portemonnee heb probeer ik het zo vaak mogelijk aan mijn spaarvarkentje te voeren. Dit is een hele fijne van keramiek, die niet open kan aan de onderkant maar die je echt stuk moet slaan. Ik kijk nu al uit naar het moment dat 'ie over een jaartje of 2 vol zit en ik hem naar de Rabobank mag brengen om alles op mijn rekening te storten! :D Ik heb vaker spaarvarkentjes gehad, maar die hadden vaak een dopje aan de onderkant. 
Uit pure nieuwsgierigheid haalde ik die er om de paar maanden af en telde ik alles. Nu is het straks echt een verrassing, extra leuk! 

Dag 55: Ik pakte mijn shopaholic! serie er weer eens bij, heerlijk leesvoer :).
Dag 56: Per ongeluk deze foto met Doortje gemaakt. Toch vond ik hem leuk, dus hij mocht vergezeld van de tag #100happydays op instagram!
Dag 57: Regenachtige dagen zijn nooit leuk in de zomer. Gelukkig heb ik een vrolijke paraplu.
Dag 58: Eén van de voordelen van op jezelf wonen is dat je elke avond zelf mag kiezen wat je gaat eten. Dit keer werd het mijn lievelingspasta met zalm <3.
Dag 59: Ik houd van de notitieboekjes van HEMA!

Dag 60: Ik zocht al mijn tijdschriften uit en zette een groot deel op marktplaats. Ruimt lekker op!

Dag 61: Lekker lunchen bij Bagels & Beans. 
Dag 62: Deze twee super leuke kookboeken gekocht in de sale :).

Dag 63: Ik deed mee aan ''no make-up beautygloss''

Dag 64: Ik at mijn eerste Italiaanse ijsje van het jaar <3.

Dag 65: Mijn stapel tijdschriften werd verkocht en ik kon mijn spaarvarken weer blij maken!

Dag 66: Eindelijk lekker buiten op mijn balkon kunnen zitten :).

Dag 67: Ik heb eindelijk mijn foto's van mijn vakantie naar Kos in een album gezet en deze werd vandaag geleverd. Leuk!!

Dag 68: Ik scoorde een super mooie lipstick bij de HEMA! De kleur is perfect voor mij én hij is longlasting. We have a winner over here!

Dag 69: De armband die ik vandaag droeg. 

Dag 70: Eén van de laatste keren naar school om de uitslag te horen; ik was officieel geslaagd! Ook kreeg ik mijn eindrapport mee. 

Dag 71: Stiekem is dit tijdschrift vol confessions zo leuk om te lezen!

Dag 72: Onder een dekentje op de bank met een kop thee. In de zomer. Iets klopt hier niet. Maar toch was het wel een fijn momentje!

Dag 73: Op het station in Groningen kwam ik een prachtige fotoserie tegen over het (door mensen) verlaten eiland, Rottum. Erg mooi!

Dag 74: Omdat ik geslaagd ben kreeg ik van mijn ouders deze mooie oorbellen met amethist en mini pareltjes :). Stiekem zijn ze van mijn moeder geweest, die ze eigenlijk nooit heeft gedragen. 


Dag 75: Ik begon in dit boek. Interessant!

Doe jij al mee aan 100 Happy Days? Zo nee; lijkt het je wat om op deze manier de lichtpuntjes van een dag vast te leggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten