4 juli 2014

My Birthday Wishlist

Op 4 september word ik alweer 24 jaar. Hoewel dit nog eventjes duurt kan het nooit kwaad om alvast te bedenken wat je graag zou willen hebben. Kijk mee naar mijn birthday wishlist! 

1 Toen ik dit koffertje van Oilily tegenkwam was ik direct verliefd. Ooit, op een dag koop ik hem :).

2 Company is één van mijn favoriete Engelse tijdschriften. Het is een soort combinatie tussen de Ellegirl en Glamour. Helaas is hij maar op heel weinig plekken in Nederland te koop, daarom zou een exemplaar van dit blad erg leuk zijn!

3 Dit is zo'n mooie maxidress! Helaas heb ik in de webshop nog geen iDeal kunnen ontdekken maar alleen Paypal.. Zodra ik weet hoe het werkt is de jurk van mij hihi..

4 Wat mij betreft zijn dit de enige twee uitbreidingen die nog ontbreken in mijn Sims collectie. Eigenlijk wil ik nog even wachten met aanschaffen omdat ik hoop dat ze goedkoper worden zodra de Sims 4 uitkomt, medio herfst 2014.. 

5 Over dit boek van Paulo Coelho heb ik al veel goede verhalen gehoord. Ik kan dan ook niet wachten tot ik hem zelf kan lezen. Zeker nu in de vakantie heb ik daar alle tijd voor! :)

6 Het Naked 3 Palette van Urban Decay.. Tja, do I need to say more? Prachtige kleuren, mooi palette.. Want!

7 Een fitbit. Het lijkt me superleuk om op deze manier je aantal stappen van die dag te zien en zo een beetje in de gaten te houden of je wel genoeg beweegt :).

8 Een mooie lipstick van MAC. Het liefst 'Girl about town' of een mooie rood of fuchsia kleur. 

Dit was mijn wishlist! Sommige dingen zijn wat duur, maar naar mijn idee niet extreem. Ik hoop ze dan ook in de toekomst stuk voor stuk te bemachtigen, denk dat dat wel moet lukken, toch? Voorlopig droom ik er nog eventjes over :)


Wat staat er op jouw wishlist? En wat vind je van mijn items?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten