24 augustus 2014

100 Happy Days - 76 t/m 100

Via plogger Nelleke werd ik geattendeerd op het 100 Happy Days Project. Dit project daagt je uit om 100 dagen gelukkig te zijn en dit te delen op een social media kanaal naar keuze. Mijn keuze is instagram. Het is de bedoeling dat iets deelt wat je blij maakte die dag, of wat een klein lichtpuntje was op een mindere dag. De site zelf omschrijft goed wat het nut hiervan is:

''We leven in een tijd waarin drukke roosters iets geworden zijn om over op te scheppen. De snelheid van het leven ligt steeds hoger, en ondertussen is er steeds maar minder tijd om te genieten van het moment waarin je je bevindt. De kunst om te genieten van het moment zelf, de omgeving en jouw plek daarin, is de basis voor een brug naar geluk op lange termijn voor ieder mens.''

Ik ben het hier helemaal mee eens :) Be happy and try to focus on the good things in life! Ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe een beetje cheat en een dagje oversla, maar het zijn er echt 100 aan het worden. Dit zijn alweer de laatste foto's 76 t/m 100 :)! Dag 76: De dag van mijn diplomering!

Dag 77: Vandaag was de laatste dag dat ik gebruik kon maken van gratis reizen via mijn studenten-ov. Ik heb hier goed gebruik van gemaakt door lekker een dagje naar Scheveningen te gaan! 

Dag 78: Een boek wat al een tijdje op mijn wishlist stond in de sale kunnen scoren! :)

Dag 79: Een gezellige verjaardag gehad!

Dag 80: Frits!

Dag 81: Ik was verliefd op mijn nagellak kleur. Vind hem erg mooi! 

Dag 82: Even lekker sims doen. 

Dag 83: Zomerfruit.

Dag 84: Me alvast inlezen voor mijn vakantie naar Kreta. (Nog 3 weken, so exited!!!)

Dag 85: Gezellig samen eten met mijn paps. 

Dag 86: Fijn een middagje lezen bij mijn ouders in de tuin.

Dag 87: Bijkletsen met mijn favoriete kitty.

Dag 88: Ik kon deze leuke bordjes niet laten liggen!

Dag 89: Nog voor het behalen van mijn diploma heerlijk sushi wezen eten :).

Dag 90: Deze twee leuke olifantjes gekocht bij de kringloop voor nog geen €2!

Dag 91: Twee van mijn favoriete producten.

Dag 92: Overal hertjes! :)

Dag 93: Kitty paws <3!

Dag 94: Even met paps de stad in en wat drinken op een terrasje. 

Dag 95: Sushi! :D

Dag 96: Gezellige middag gehad!

Dag 97: Avondwandelingen door het centrum van Assen.

Dag 98: Voor het eerst in maanden weer eens gegeten bij de grote gele M, af en toe best lekker.

Dag 99: Konijntjes aaien in de dierenwinkel <3.

Dag 100: Ik sluit deze 100 happy days reeks af met een mooie roze lucht.

Ik moet eerlijk toegeven dat het soms best lastig was om een leuke, maar vooral ook mooie foto te maken voor deze reeks. Toch vind ik het eindresultaat érg leuk geworden, 100 kleine lichtpuntjes op foto vastgelegd! Ik zit zelfs te denken om het binnenkort nog eens te doen :). Lijkt het jou wat?

2 opmerkingen:

 1. Hai naamgenootje! Wat ontzettend leuk om je blije momenten van de afgelopen tijd te zien! Ik kwam een tijdje geleden het 'projectje' ook tegen en wil er eigenlijk ook nog eens aan gaan beginnen!!

  Liefs Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het is een heel leuk project om te doen, omdat je je zo meer bewust wordt van de lichtpuntjes in je dagen. Succes! :)

   Verwijderen