24 september 2014

TAG: Seven deadly sins of beauty

Het leek mij leuk om eens een beauty-gerelateerde tag in te vullen! Mijn talent is nog groeiende en ik worstel nog regelmatig met de perfecte eyeliner of een mooi aangebrachte lippenstift, maar ik vind het wel érg leuk om te doen! Ieder meisje houdt er toch van om te spelen met make-up? :)

Dus wat zijn mijn Seven deadly sins of beauty? Wat is mijn goedkoopste en wat is mijn duurste beautyproduct? Wat vind ik het meest aantrekkelijk aan een man en wat krijg ik het liefst cadeau?


                                                      ....and there's the knock at the door!
                                                      (bron foto)Hebzucht: Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen producten heb waar ik belachelijk veel geld aan uit heb gegeven.. Ik vind het wat overdreven om er meer dan €20 voor neer te tellen. Mijn duurste product is waarschijnlijk de nagellak van O.P.I. :). De goedkoopste weet ik zo niet, waarschijnlijk mijn Essence mascara. 

Woede: Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?

Dat is toch wel eyeliner. Ik denk dat iedereen dit wel herkent, heb je het lijntje op je linkeroog net mooi op je oog geschilderd, schiet je uit op je rechteroog! En niet één keer, nee, gelijk 3 keer. Zucht. Maar ik vind het toch ook wel heel erg mooi, het geeft mijn ogen een hele mooie oogopslag dus ik doe toch weer elke keer de moeite :).

Gulzigheid: Wat zijn je fijnste beautyproducten?

Nagellak. Nagellak. Nagellak. I love it. Ik heb er ruim 70 inmiddels. Je zult mij ook vrijwel nooit zonder gelakte nageltjes zien! Luiheid: Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

Uit luiheid.. Lastig.. Ik zou het geen luiheid willen noemen maar ik merk dat ik lipgloss op het moment het minst gebruik. 

Trots: Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?

Dat zijn toch mascara, concealer, lippenstift en eyeliner :). Daarmee voel ik me gelijk een stuk mooier en zelfverzekerder. Hoewel ik me ook steeds makkelijker zonder make-up vertoon als ik even snel de deur uit moet. 

Lust: Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht? 

Bij mij heeft een man sowieso al een streepje voor als 'ie lang is (lees: 1,95 ongeveer). Ik vind dat zo aantrekkelijk! Ik voel me dan meer vrouwelijk, beschermd, kan letterlijk tegen hem opkijken.. Verder zijn bruine ogen en donker haar ook een pluspunt :). En zelfvertrouwen! Qua innerlijk zijn intelligentie, humor en respect voor vrouwen belangrijk :). 

Jaloezie: Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?

Met kerst heb ik twee back-ups van mijn favoriete parfums gekregen van The Body Shop, dat vond ik wel een heel fijn cadeau! Wat zijn jouw seven deadly sins of beauty? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten