23 september 2014

Welke boeken mogen met mij mee naar Turkije?

Dit jaar ben ik één van de bofkonten die de rest van Nederland een beetje jaloers mag maken wanneer ik eind september heerlijk in een zwembad plons en zij op kantoor zitten. Nu ik niet meer naar school ga en nog even geen werk heb heb ik de luxe om iets later (en dus goedkoper!) op vakantie te gaan. 

Vakantie is wat mij betreft de ideale periode om eens even lekker rustig op je ligbedje te relaxen, een koel drankje in je handen, fijn muziekje op en een boek (of leuk tijdschrift) erbij! Als ik lees kan ik zo een hele middag zoet zijn. Vandaag laat ik je de boeken zien die in mijn koffer naar het zonnige Turkije belanden! 

                          reading makes your world big. £12.00, via Etsy. Goldlion

1. Om te beginnen een boek wat al een tijdje op mijn lijstje stond om te lezen: De alchemist - Paulo Coelho. Ik las de beschrijving op de achterkant en was eigenlijk direct om. Het is het eerste boek wat ik van Paulo Coelho lees, maar ik heb er al veel positieve verhalen over gehoord dus ik ben wel erg benieuwd. 

2. Het Rosie Project - Graeme Simsion: Over dit boek heb ik al veel gelezen op social media en andere blogs. Toen ik mijn verjaardagsgeld binnen had besloot ik hem dan ook maar te bestellen om mee te nemen op vakantie. Dit is wel mijn genre, hij lijkt me erg leuk! 

3. Hou je mond! - Sophie Kinsella & Shopaholic - Sophie Kinsella: Op vakantie vind ik het altijd fijn om ook een lekkere luchtige chicklit bij me te hebben. Niet teveel nadenken, gewoon lezen :). Ik vind haar ook een hele fijne schrijfstijl hebben, het leest zo lekker weg. Ik heb al meerdere boeken van haar gelezen en vind ze erg leuk! De shopaholic serie herlees ik nu voor een 2e keer!

Verder gaan er in zo'n weekje bij mij ook aardig wat tijdschriften doorheen. Heerlijk vind ik het, omdat ik er dan eindelijk even de rust en concentratie voor kan vinden. Zodra ik van vakantie terug kom zal ik meer over mijn vakantie vertellen en uiteraard foto's delen!

Bunny reading a bunny book

Geen opmerkingen:

Een reactie posten