26 januari 2015

Nails Of the Day #1: Hema - 846

Het lijkt me leuk om zo eens in de zoveel tijd mijn nagellak te laten zien in een artikel. De mensen die mij kennen zullen wel weten dat ik een echte fan ben van het beschilderen van mijn nagels (klik) en inmiddels ook al de nodige lakjes in mijn bezit heb. Ik wil wel even vermelden dat ik geen professional ben, dus ze zullen niet altijd extreem mooi gelakt zijn.
Vandaag begin ik met een lakje van de Hema. Ik zag hem voorbij komen bij een andere blogger waarop ik besloot hem zelf ook te kopen. Het is een perfect basiskleurtje voor elke dag, hij past overal bij en is niet erg opvallend. Zoals ik al zei, ik ben geen pro ;). In elk geval, hij lakte prima. Ik heb op deze foto twee laagjes aangebracht en een gel topcoat. 


Het is een hele bijzondere kleur, lichtgrijs maar wel met een soort warme ondertoon erdoor, waardoor hij ook wat beige lijkt in bepaald licht. In het flesje leek hij eerst een hele kleine shimmer te hebben, maar eenmaal op mijn nagels heb ik er niks meer van teruggezien. 


Het is jammer dat Hema haar nagellakjes geen namen geeft maar het houdt bij nummers. Ik heb nummer 846 gebruikt. 
Draag jij zelf veel nagellak? En wat vind je van deze kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten