1 maart 2015

Een kijkje in mijn leven: februari 2015Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Ik vind dit ook zeker! Vanaf vandaag is er daarom elke maand een nieuw dagboekje op mijn blog te vinden. Ze zullen niet elke keer even uitgebreid zijn, maar ik hoop dat dat niet erg is :). Februari begon voor mij goed met een etentje met mijn vader. Mijn moeder is af en toe een weekend of week weg op een schilderreis, en wij maken dan van de gelegenheid gebruik om samen te eten! 
Daarna ging ik nog even met hem mee naar huis om daar de poezen schattig slapend aan te treffen in hun mandje. 

Hmm, taart tijdens de verjaardag van mijn nichtje! :)


Ook kwam ik deze quote tegen. Nieuwsgieriger kun je me bijna niet maken! Wie zijn mijn look-a-likes? Hoe heten ze, waar wonen ze? 


Het weer was echt heerlijk deze maand, lekker veel zon.


Mijn rode nagellak was bijna op dus ik haalde een nieuwe. Eenmaal voor het Essie schap besloot ik ook maar de mooie roze kleur mee te nemen!


Ook heb ik deze maand met mijn camera wat foto's gemaakt van de poezen. Leuk voor later!


Ik bracht een bezoekje aan de Flying Tiger in Groningen :).


En kocht deze mooie oorbellen bij de Bijou Brigitte. De winkel gaat weg uit Nederland binnen nu en een paar maanden (verschilt per vestiging) dus nu het kan nog even inslaan!


Ik besloot weer eens sushi te halen. Eenmaal thuis zag ik dat ik superveel extra had gekregen, erg lief! 


Mijn halfzus kwam langs om mijn huisje te bekijken en bracht deze mooie rozen mee :).


Ik kocht dit boek, omdat ik er veel dingen over had gelezen. Het is een hele handig naslagwerk. Wat ik vooral fijn vind is dat ze je goed leert hoe je een etiket kunt lezen. Dit is toch iets wat nog wel erg lastig blijft. En het verschil tussen light en gewoon, is dat wel zo groot? Best een eye-opener dus.
En ik sluit deze maand af met een selfie in de trein! Op weg naar een vriendin heerlijk in de zon kunnen zitten :).

Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagramHoe was jouw februari? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten