31 maart 2015

Een kijkje in mijn leven: maart 2015Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee met mijn foto's van de maand maart :). 
Ik besloot om eens naar de lidl te gaan. Meestal ga ik naar de Albert Heijn. Ik stond echt versteld van alle broodjes die ze daar verkochten!Mooie quote vind ik dit.

De lente is onderweg! 


Samen met mijn moeder naar de hertjes om ze wat spruitjes en oud brood te voeren.


Ik kocht nog snel deze mooie sieraden bij de Bijou Brigitte met 50% korting, omdat deze weg zou gaan uit Assen. Toen ik een paar dagen later weer langsliep hing er een briefje dat ze toch bleven. Bijzonder! Nou ja, ik vind het een fijne winkel dus vind het leuk dat ze nog even blijven :).


Ik kocht deze mooie ranonkels voor in huis <3.


Ook kocht ik de beautyblender. Wat is 'ie fijn zeg!!


Ik ging met mijn vader een dagje naar de Ikea. 


Om daar te kijken naar een nieuw matras en bureaustoel. Mijn oude hadden hun beste tijd echt wel gehad. Deze stoel namen we mee, en hij zit zo fijn! ^^


Natuurlijk lunchten we er ook :).


Tijdens het testen van de matrassen viel ik bijna in slaap ;).


Eventjes lunchen bij de La Place.


21 maart woonde ik alweer 1,5 jaar in mijn eigen huisje. Wat vliegt de tijd toch!


Rode lippenstift <3.


Ik zag hele leuke zomersandaaltjes. Ik heb er even een foto van gemaakt zodat ik ze niet vergeet :). Misschien haal ik ze volgende maand. 


Mango <3.


Een paar dagen later ging ik weer opnieuw naar Ikea met mijn vader. Dit keer om de spulletjes ook daadwerkelijk op te halen. 


Hmmm, focaccia als avondeten. 


Ik zorgde deze maand ein-de-lijk voor mijn eigen domeinnaam. Het was nog even een lastig klusje om deze aan mijn blog te koppelen maar met hulp van de klantenservice is het gelukkig toch nog gelukt :). 


Je hebt nooit genoeg notitieboekjes!


Oeps, voor ik het wist lag mijn lievelingschocoladereep in mijn winkelmandje. Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagramHoe was jouw maart? 

5 opmerkingen:

 1. Hi Rosanne! Vind je blog super leuk! Ik heb je daarom genomineerd voor de Liebster Award. :) Je kunt alle informatie vinden op mijn blog:http://isafashionebella.blogspot.nl/2015/04/the-liebster-award.html
  Fijne woensdag, Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Isabella! Ik zal er eens naar kijken en denk dat ik hem wel overneem :)

   Liefs, Rosanne

   Verwijderen
 2. Mango, Ikea, nagellak, hertjes, ... Wat een leuke maand heb jij gehad! Krijg spontaan zin om ook te gaan shoppen enz ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi je moet niet vergeten dat dit vooral de highlights zijn hè! Het is natuurlijk niet leuk om te laten zien hoe ik al vloekend met tegenwind op de fiets zit, of diezelfde bureaustoel na het bezoek aan ikea in elkaar zet ;). Maar bedankt voor je complimentje!

   Verwijderen