23 maart 2015

L'oreal collection exclusive pure red

Ik vind dat elke vrouw een mooie, klassieke rode lipstick in haar collectie moet hebben. Staat iedereen goed (mits je de juiste tint gebruikt) en is tijdloos. Toevallig heeft de Etos deze week 1 + 1 gratis op alle producten van L'oreal. Ik had eigenlijk nog geen enkel product van hen in mijn bezit maar besloot deze twee prachtig lipsticks het voordeel van de twijfel te gunnen. Kijk mee!

Ik koos voor de rode lippenstift van Julianne (links) en Blake (rechts).

Doutzen Kroes, Julianne Moore, Blake Lively en Leatitia Casta hebben deze kleuren i.s.m. L'Oreal ontworpen, afgestemd op hun haar- en huidskleur. Er zitten twee koele tinten en twee warme tinten bij waardoor er voor iedereen een goede roodtint bij zit. 

De lipsticks van dichtbij.

Swatches op mijn hand. (links blake, rechts julianne)

De kleuren lijken op de foto's erg dicht bij elkaar te liggen, dit is echter niet zo. De kleur van Blake is heel duidelijk donkerder en koeler van tint, deze neigt meer naar paars.
De kleur van Julianne is daarentegen lichter, neigt meer naar het koraal. Blake is voor mij als koel type dus de perfecte kleur. Julianne kan ik ook prima hebben, maar deze is meer voor de zomer. 

Ze brengen allebei makkelijk aan, een klein beetje stroef maar dat is normaal bij matte lipsticks. Dit zorgt er vaak ook voor dat ze mooi lang blijven zitten :). Al met al ben ik hier dus érg blij mee!

Deze lipsticks zijn verkrijgbaar bij alle drogisterijen. Ik heb mijne gekocht bij de Etos waar nu op dit moment nog een 1+1 gratis actie is. Sla dus snel je slag zou ik zeggen!Wat vind jij van rode lippenstift? Draag je het wel eens? 

1 opmerking:

  1. Beide kleuren zien er mooi uit, stiekem ben ik wel benieuwd hoe deze kleuren je staan x

    BeantwoordenVerwijderen