16 maart 2015

Nails Of The Day #2: Hema - 830

Het lijkt me leuk om zo eens in de zoveel tijd mijn nagellak te laten zien in een artikel. De mensen die mij kennen zullen wel weten dat ik een echte fan ben van het beschilderen van mijn nagels (klik) en inmiddels ook al de nodige lakjes in mijn bezit heb. Ik wil wel even vermelden dat ik geen professional ben, dus ze zullen niet altijd extreem mooi gelakt zijn.


Deze keer opnieuw een lakje van hema. Ditmaal een meer lente kleurtje. De kleur is het beste te omschrijven als blauwachtig lila. In ieder licht is 'ie weer wat anders, maar de ondertoon is erg blauw. 


Dit nagellakje is één van mijn favorieten in de lente. Soms combineer ik hem ook met 1 of 2 grijze nagels omdat ik die combinatie erg mooi vind! 


Hij lakt goed en dekt in 2 dunne laagjes prima. Bij mij blijft hij ongeveer 3 dagen zitten zonder te chippen, wat voor een budgetlakje goed is. 


Ik blijf het jammer vinden dat hema haar lakjes geen namen geeft. Maar misschien komt dat in de toekomst nog? In elk geval, het gaat hier om 830 welke je hier kunt vinden :). Draag jij zelf veel nagellak? En wat vind je van deze kleur?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten