23 mei 2015

TAG: My life in 20 questions

Ik vind het altijd leuk om tags in te vullen. Zo leren jullie mij ook wat beter kennen!
Op verschillende blogs kwam ik de ''My life in 20 questions'' tag tegen, deze heb ik uiteraard ook even ingevuld! 


1. Favoriete kleur? Mijn favoriete kleur is denk ik roze :). Al ben ik ook groot fan van turqoise en lila :D. 

2. Favoriet getal? 3 is altijd mijn geluksgetal geweest, geen idee waarom. 

3. Droombaan? Dan zou ik parttime werken als blogger en parttime als creatief therapeut. Samen met mensen bijvoorbeeld katten(aai/knuffel)therapie of lekker kleien of koken :).

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf? Ik woon al op mezelf! Eerder altijd met huisgenoten en sinds 1,5 jaar 'echt'. Ik woon nu in Assen, maar daar wil ik zeker niet voor altijd blijven. In Nederland zou ik gaan voor Groningen of Haarlem centrum.. Daarbuiten geen idee! Misschien zijn Aix en provence of Montpellier leuke steden? :) Ook wonen op een eiland in Griekenland zou zeker niet verkeerd zijn!

5. Favoriete manier om te reizen? Met het vliegtuig voor lange afstanden, trein voor een paar uurtjes, fiets voor alles dichtbij. Ik heb een hekel aan de auto voor langere afstanden, ik word vrij snel wagenziek..

6. Wat doe je graag in je vrije tijd? Met vriendinnen afspreken, uit eten gaan, blogjes lezen, shoppen, lezen.. 

7. Favoriete kledingwinkel? Heb ik niet! :)

8. Van wie zou je graag een concert bijwonen? Eminem of Katy Perry.

9. Favoriete thee? Minty Morocco <3

10. Verzamel je iets? Ja, koelkastmagneetjes van mooie steden of landen waar ik ben geweest. De verzameling groeit langzaam, maar gestaag :).11. Ik kan niet slapen zonder... Lippenbalsem op mijn lippen hihi.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen? Wow, dat is wel heel veel hihi! Ik zou beginnen met het maken van een wereldreis. Daarna zien we wel verder!

13. Favoriete make-up merk? Lastig.. Ik heb niet één favoriet. Veelgebruikte merken door mij zijn o.a.; Maybelline, Max factor, Rimmel en Essie :).

14. Favoriete lekkernij? Sushi!! En een goede cheesecake sla ik ook nooit af :).

15. Favoriete seizoen? De zomer. 

16. Slaap je met de deur open of dicht? Dicht.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen? Omdat ik op deze manier een creatieve uitlaatklep heb, en vind het leuk om het later zelf terug te lezen :). Natuurlijk zou het ook erg leuk zijn als ik er mensen mee kan inspireren. 

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)? Nee. Ik koop ze wel af en toe. 

19. Wat deed je de afgelopen nacht om 00.00 uur? Toen keek ik nog even op instagram om iets later te gaan slapen.

20. Favoriete parfum? Op dit moment is dat Flora by Gucci in de geur Mandarin <3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten