30 juni 2015

Een kijkje in mijn leven: juni 2015Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand juni :). 


Zomerfruit, het is nu zo lekker!


Een middagje bijgekletst met een vriendinnetje. We besloten om even ergens een stukje taart te eten. We bestelden beide een cheesecake, maar helaas was hij niet zo lekker :(. De bodem was heel zacht (niet 'crunchy') en hij had een hele rare kaas-nasmaak.. Jammer, maak ik hem liever zelf! Alleen dan zit je met een hele taart haha.


Sporten met mijn nieuwe sportschoenen! :D


We werden mee uit eten genomen door mijn opa en oma :).


En na afloop bestelde ik mijn favoriete toetje, een citroenijsje <3.


Een paar dagen later was de avond dat het zo hard onweerde. Bij mij is zelfs de stroom en het internet er nog een paar minuten af geweest, bleek het in een wijk verderop in te zijn geslagen, brrr!


Na een afspraak in de stad even heerlijk op een bankje in het zonnetje.


Tonijn salade <3.


Nieuwe oorbellen! Ze doen mij enorm aan Griekenland denken qua kleuren <3.


Nagels lakken met mijn favoriete zomerkleur.


Even langs de Hema om de inmiddels beroemde 'soft matte lipbalm' te bekijken en naar huis te gaan met kleur 05 :).


Nieuw <3.


Doortje, de kat van mijn ouders <3.


Een selfie in hun tuin kon natuurlijk niet ontbreken!


Even naar de TT avond met mijn paps :).


We scoorden ondanks alle drukte een mooi plekje voor de Italiaanse ijssalon, waar we uiteraard een ijsje haalden en mensen keken :).


Langs de pedicure. Mijn linker teennagel heeft de slechte gewoonte in te groeien sinds een paar maanden.. Great!


Oreo's <3. Voorlopig de laatste keer want ik wil nog even wat gewicht kwijt voor de zomer :).


Ik ben bezig met een fotoalbum over de katten van mijn ouders; Doortje (14,5) en Lou lou (13). Hoewel ze nu nog springlevend zijn zal dat over pakweg 5 jaar niet meer het geval zijn en een fotoboek is dan een mooi aandenken. Ik ben nu vast begonnen, in chronologische volgorde. Dus eerst de oudere foto's en dan zal ik eens in de zoveel tijd wat nieuwe toevoegen :).

Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw juni? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten