2 juli 2015

10 Food Confessions TAG

De leuke foodblogger Gewoonwateenstudentjesavondseet, bedacht een nieuwe tag: 10 Food Confessions Tag. Je moet in deze tag 10 rare eetgewoontes delen. Ik vind dat ook altijd leuk om bij anderen te lezen dus bij deze!

                                               
De heerlijke cheesecake die ik maakte met kerst!

1. Ik woon alleen, waardoor ik ook bijna elke avond alleen eet. En ik moet eerlijk toegeven dat ik weinig moeite doe om uitgebreid te koken. De ene keer maak ik pasta, rijst of couscous en eet ik daar twee dagen van, maar het komt ook wel eens voor dat ik een magnetronmaaltijd eet of een simpel broodje.. Oeps! Nu moet ik wel zeggen dat ik koken met/voor vrienden en familie wel erg leuk vind :).
2. Toen ik kind was heb ik een aantal jaren heel slecht gegeten. Mijn ouders hebben werkelijk alles geprobeerd, maar er ging bijna niks in. Mijn 'dieet' bestond uit macaroni met ketchup, kip en mini-pizza's.. Gelukkig lustte ik wel veel fruit waardoor ik niet volledig ondervoed raakte ;). Maar een paar jaar later probeerde ik langzaam maar zeker steeds meer dingen uit waardoor ik nu vrij veel dingen lust! :D 
3. Als ik verliefd ben, liefdesverdriet, zenuwen of stress heb merk ik het gelijk aan mijn eetlust.. Mijn maag gaat als het ware 'op slot' waardoor ik hele dagen leef op een enkel broodje of een appel. Ik val dan ook kilo's af in een week tijd.. Het gekke; na een dag of 6 komt de eetlust terug, en eet ik langzaam weer normaal..
4. Ik drink heel veel water overdag, vooral in de zomer! Ik kan me dan ook niet voorstellen dat iemand het niet lust. Ik vind het heerlijk, vooral met een schijfje citroen om mijn dorst mee te lessen.
5. Als kind heb ik waarschijnlijk te vaak cheese dippers (ja, deze) en fristi gehad waardoor ik nu gruwel bij het idee alleen al. Het gekke is dat ik alle andere yoghurtdrankjes met framboos wel gewoon lekker vind...
6. Mijn favoriete ijsje is een Italiaans ijsje met citroen smaak <3. LOVE it!
7. Volgens mij ben ik de enige Nederlander die geen drop lust hahaha.
8. Oreo's heb ik pas ver na de hype geprobeerd. Mijn onderbewustzijn wist dat ik ze zo lekker zou vinden dat ik verslaafd zou zijn.. And he was right! Wat zijn die koekjes lekker zeg!!! Tip van mij; leg ze even in de koelkast. Dan zijn ze nog beter :).
9. Een paar dingen die ik ab-so-luut niet lust: olijven, witlof, koffie, taugé, spruitjes, drop, dingen met rare graatjes, oogjes, of wat voor ongein dan ook die ik er nog uit moet pielen. Brrrrrr.
10. Ik hou van sushi. Voor die oranje california sushi mag je me echt wakker maken <3.

Wat zijn jouw food confessions?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten