25 juli 2015

De kruidvat 1+1 gratis actie: Mijn aankopen.
Oh, wat was ik blij toen ik afgelopen woensdag op instagram las dat er weer een geweldige actie aan kwam: de 1+1 gratis actie op alle make-up bij Kruidvat. Het scheelt je zo ongelofelijk veel, dus deze acties zijn altijd zeer populair! 
Om de drukte voor te zijn heb ik ervoor gezorgd dat ik netjes om 09.00 uur voor de deur stond. Ik besloot om niet naar mijn normale Kruidvat te gaan in Assen, maar in Groningen naar het Westerhaven filiaal. Een super uitgebreide collectie en een mooi groot en overzichtelijk pand :). Kijk mee naar mijn aankopen!

Gezicht:

De wake me up foundation van Rimmel in de lichtste kleur. Sinds een paar maanden een nieuwe favoriet, hij oogt heel erg mooi en natuurlijk bij mij. De dream lumi touch van maybelline is echt mijn nieuwe favoriet. Wat is deze fijn zeg!! Dit komt door het highlighting deel in deze concealer. Hij reflecteert licht, waardoor je er gelijk fris en wakker uitziet. Deze van Catrice belooft hetzelfde te doen, dus hier ben ik erg benieuwd naar. Mijn favoriete matterende poeder in een transparante kleur. En natuurlijk een kabuki om dat netjes aan te brengen :).

Ogen:De oogschaduw basis van Catrice schijnt erg fijn te zijn. Ik wil wat meer met oogschaduw spelen en er beter in worden dus dit is een mooi begin. Een oogschaduw van Catrice. Dit is 800: ''Blues almighty''. Een mooie kleur, die ook wel wat weg heeft van donkergrijs. Let's give it a try!De exaggerate eyeliner van Rimmel. Mijn all-time favorite. Pikzwart, werkt fijn en netjes, en blijft goed zitten. Ik hoop oprecht dat ze deze nooit uit het assortiment halen.

Lippen: Een prachtige nude lipstick van Essence in 05: ''Cool nude''. 
Deze prachtige lipgloss van Max factor. Dit is kleur 10: ''Pristine Nude''.
Een lipgloss van Catrice. Dit is 210: ''Lost in the rose woods''.

Nagels:


Een prachtige rood-paarse kleur uit de nieuwe herfstcollectie van Catrice. Dit is kleur 95: ''For some it's plum''.
71: ''CadiLILAC'' is een prachtige lila kleur met een hele mooie shimmer, welke je helaas niet ziet op de foto. 

Deze prachtige lila kleur van Essence heeft alleen een nummer. Dit is nummer 37.
En de laatste: een matte topcoat van Essence. 


Dit waren al mijn aankopen, ik ben er echt super blij mee! Heb jij nog iets gekocht?

3 opmerkingen:

 1. Dit soort acties loop ik helaas vaak mis. De rimmel eyeliner heb ik ook en ben er enorm tevreden over, ik gebruik hem ook echt heel erg vaak. Mooie aankopen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat jammer zeg, had je het niet op social media voorbij zien komen? Ik zal je volgend jaar even inlichten hihi :).

   Verwijderen
 2. Dit soort acties loop ik helaas vaak mis. De rimmel eyeliner heb ik ook en ben er enorm tevreden over, ik gebruik hem ook echt heel erg vaak. Mooie aankopen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen