31 augustus 2015

Een kijkje in mijn leven: augustus 2015


Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand augustus :). In het begin van de maand was ik nog druk bezig met het verzorgen van mijn tattoo. 
Ik kocht speciaal deze zeep van neutral omdat er geen parfum inzit. Wel even wennen aan de geur hoor!


En netjes elke dag insmeren met bepanthen. Wat een ***-werk om dat zelf te moeten doen! Ik had een siliconen kooklepel (?), waar ik heel strak een ziekenhuishandschoen om had gebonden, daar bepanthen op en met behulp van een spiegel smeren en maar hopen dat het goed ging haha. De laag was veel te dik, maar ach. Het zat erop :).


Verjaardag van mijn neefje, met heel veel lekkere dingen! En ja, mijn moeder en tante vinden het geweldig om dezelfde kleren te kopen en vervolgens tegelijk te dragen :).


Hi! Trein selfie :)


Sushi <3. Ik krijg er opnieuw zin in nu ik de foto weer zie!


Tijd voor een grote beurt van mijn nagels :). Alle 20 werden ze geknipt, gevijld en gelakt. Dat is nog best wel even een werkje!


Frits poseert even voor de foto <3.


Hmm, zo lekker als avondsnack.


Lezen in het boek ''de vijf talen van de liefde''. Bij mijn taal (lichamelijke aanraking) heb ik even een paar herkenbare stukken gemarkeerd. Wat een eyeopener! Als ik hem uit heb zal ik er wel wat over online zetten :).


Gezellig even wat drinken met een vriendin!


Dit is een plekje aan de vaart bij Fellini. Leuk uitzicht tijdens het kletsen!


Deze mooie poefs gespot bij xenos. Ik zou de beige of grijze graag in mijn interieur zetten :).


Mijn huidige collectie koelkastmagneten. Ik hoop er nog veel meer te kunnen verzamelen tijdens reizen <3.


Er werd in mijn buurt een klein feestje georganiseerd omdat er een aantal verbouwingen waren afgerond in de afgelopen 2 jaar. Dus ik besloot mijn paps mee te nemen.


Het feestje zelf was niet zo heel bijzonder, maar er waren wel heerlijke hapjes! Onder andere dit rolletje van kleefrijst met een soort kip erin. Heerlijk!!! Wie weet hoe dit heet? Ik wil dit vaker eten :D


En op zondag even wezen kijken bij het ''Preuverij festival'' in de Gouverneurstuin met mijn ouders. Helaas viel het ons nogal tegen, het was erg duur en geen leuke muziek :(. Of we kwamen net op het verkeerde moment, dat kan ook.. Nice try, Assen. 


Dus we gingen maar naar mijn ouders' huis, waar Doortje ons opwachtte <3.


Lou lou kroop uit zichzelf in de doos en ik besloot even een veer erbij te pakken om met haar te spelen. Kijk die nagels hihi! Rawr.


En eenmaal in de appie lagen ze er weer; kruidnoten! :D Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw augustus? 

2 opmerkingen:

  1. Ahh, leuke post zeg! Het rolletje kleefrijst heet Lemper; voor ik vegetarisch werd at ik dat ook nog weleens. Lekker hoor! Die poofs van de Xenox zijn echt onwijs leuk. Ik zou voor de beige, of ook, de grijze gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ik zie nu pas je reactie, sorry! En het rolletje kleefrijst was inderdaad erg lekker! Ik zal eens opzoeken of ik het ergens in een toko kan kopen :).

      Verwijderen