1 oktober 2015

Een kijkje in mijn leven: september 2015


Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand september :). 

Hoi! De maand september begint voor mij altijd leuk: 4 september is namelijk mijn verjaardag. Dit jaar mocht ik alweer 25 kaarsjes uitblazen :). 


Hi.


Tijd om mijn koffer in te pakken! Ik ging een weekje naar Kreta.


En daar gingen mijn (zware!) koffer en ik; naar Schiphol. Met mijn geweldige idee om daar een nacht door te halen... Nóóit meer!Bij aankomst werd ik begroet door Nijntje. En toen kon het wachten beginnen. Ik kwam om 01.15 uur aan en kon pas om 04.00 uur inchecken. Zonder fatsoenlijke zachte slaapplek of vermaak duren die uren héél erg lang!


Even checken... We staan erop!


Een paar uur later waren we in het zonnige Kreta! Ik besloot gelijk nadat ik mijn koffer had uitgepakt het hotel te verkennen omdat het best een doolhof was haha.


Mijn fijne kamer! Ik zat vrij achteraan. Ieder had een hele grote kamer die eigenlijk voor vier personen bedoeld was voor zichzelf :). Zo fijn! 


Make-up tafeltje <3.


Het dorpje Koutouloufari verkennen <3.

Net op de dag dat wij als excursie naar Spinalonga gingen heeft het de hele dag geregend 
:(. Niemand had een paraplu bij zich dus we kwamen verkleumd thuis.. 


Gelukkig gingen we in de avond heerlijk uit eten :).


En de volgende dag was het gelukkig weer stralend weer! Ik besloot een dagje zwembad te houden.


Mijn enige uitstapje was naar de buurtsupermarkt voor water. In Griekenland drinkt niemand kraanwater maar haalt flessen in de winkels. Voor 5 liter betaal je nog geen €2,00. Zo goedkoop!


Voor het eten nog even een uurtje naar mijn kamer. Even rustig douchen en lezen :).


De volgende dag wachtte ons een nieuwe excursie. ''Culinair Kreta''. 


We begonnen bij een dorpje dat sinds een half jaar onder water was gelopen. Dit omdat er was besloten regenwater op te vangen om hier later drinkwater van te maken. Helaas moest dit dorpje ervoor wijken.


De volgende stop was het bergdorpje Avdou. Dit dorpje was verlaten door veel jonge mensen en er woonden nu alleen nog maar Griekse opa's en oma's :).


Onze hotelkat, Scar <3.


Lezen bij het zwembad <3.
  

Zoals gewoonlijk sloten we onze avond af bij de cocktailbar. Zo ook de laatste avond.


Op de dag van vertrek stond ons vliegtuig ons al op te wachten, helaas! Had nog wel langer willen blijven :).


De souvenirs :).


Mijn koelkast nu :). Word je toch blij van?


De dag na terugkomst heerlijk met mijn vader naar de yume <3. Even bijkletsen over de vakantie en sushi eten!


En daarna nog even naar mijn ouders' huis langs bij de poesjes. Het ging toen ik weg was helaas niet zo goed met Doortje (links), ze had last van haar nieren en at niet meer. Gelukkig is ze opgelapt door de dierenarts en krabbelt ze weer op. Maar omdat ze al 15 is moeten we er rekening mee houden dat ze in principe elk moment bij ons weg kan gaan mocht ze weer ziek worden :(. 

 
Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw september? 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke post! Fijn om te zien dat het uploaden van de foto's uiteindelijk toch gelukt is! Toen ik een paar jaar geleden naar Malta vloog heb ik midden in de nacht 4 uur op Schiphol gezeten en dát vond ik al een ramp. Laat staan je nacht er door brengen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ja ik heb er echt spijt van haha. Achter de douane is het nog wel te doen maar dan moeten de incheckbalies wel open zijn... :)

      Verwijderen