1 november 2015

Een kijkje in mijn leven: oktober 2015Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand oktober :). 
Ik was net 2 dagen thuis toen de buur-poes even kwam kijken of alles nog goed ging hier in huis :). Zo schattig. 


Wat zijn de bomen weer in prachtige herfstkleuren!!!


Ok, Albert Heijn: wat wil je?! Sinterklaas, Kerst of Halloween? Allemaal tegelijk vind ik iets teveel van het goede...


Doortje <3. 


Ik besloot dat het weer eens tijd was om mijn nagellak uit te zoeken. Het waren er ongeveer 70 alles bij elkaar. Ik deed er 6 weg en gaf ze aan mijn nichtje. De overgebleven lakjes sorteerde ik op kleur, en deed ze in grotere bakjes in mijn la :).

En dit was het uiteindelijke resultaat <3. Netjes in groepjes, kleur bij kleur. Mijn innerlijke perfectionist kan hier enorm van genieten hihi. 


Koekjes bakken!


Ze waren heerlijk. Maar op de één of andere manier zakken ze altijd wat uit in de oven :/.


Er is een nieuw Indiaas restaurant bij gekomen in Assen! Binnenkort maar eens uitproberen :).


Ik vond dit boek bij de kringloop. Zoveel inspirerende reisverhalen! Heerlijk.


Mijn ouders vertelden mij dat er 7 november kleding wordt ingezameld voor vluchtelingen. Zij hadden al een aantal vuilniszakken met kleding weggedaan en de kledingkasten goed uitgezocht. Ik besloot dit ook maar eens te doen, volgens mij is het al 4 jaar geleden... Ik kwam kleding tegen die ik in geen jaren meer had gedragen. Alles wat ik niet mooi meer vond en/of niet meer paste heb ik weggedaan. En daar is dit uitgekomen! Komende week maar eens verder met de rommel opruimen haha. Het voelt in elk geval erg goed en heb zo ook wat meer overzicht. 


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw oktober? 

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dankje! Ze is een balinees, echt een prachtig beestje inderdaad :). Net zoals Percy en Figaro!

      Verwijderen