31 januari 2016

Een kijkje in mijn leven: januari 2016Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand januari :). Goedemorgen Lou lou, welkom in 2016! <3 Ik heb een nachtje bij mijn ouders doorgebracht, dus wakker worden met de poesjes is altijd heerlijk. 


Ik was helaas snipverkouden geworden op oudjaarsdag dus eenmaal thuis pakte ik gelijk mijn nieuwe bff erbij. We waren onafscheidelijk die paar dagen.


Ik voelde me redelijk dus ik besloot naar de appie te lopen. I was WRONG! Mijn God, wat een felle lichten, overal kleuren, muziek, mensen. Ik kreeg knallende hoofdpijn. Eenmaal thuis at ik mijn favoriete eten voor als ik ziek ben :). Die combinatie van appel, sinaasappel en banaan is heerlijk hihi. 


Ooooh wat is het GLAD geweest in het Noorden. Ik ben zoveel mogelijk thuisgebleven, maar ik moest er toch uit om boodschappen te halen. Ik heb een paar keer een hartverzakking gehad omdat ik bijna uitgleed, vreselijk. Gelukkig is het nu weer boven nul :).


Nagels weer mooi rood gelakt <3.


Sushi eten met mijn paps!

Ik bracht deze maand extra veel tijd met mijn vader door omdat mijn moeder op vakantie was naar Australië. Zo gingen we ook naar de Gasterense duinen nadat ik instagram foto's had gezien van dit gebied. En inderdaad, het was prachtig! Wel erg koud, ik had 's avonds nog steeds koude tenen haha.


Hi!


Na de wandeling even met mijn paps mee naar huis en Doortje op schoot <3.


Twee van mijn favoriete dingen gecombineerd; sale en the body shop producten <3. Die glazed apple ruikt zó lekker zoet. 


Fijn een uur gewandeld in het Asserbos met een vriendin en haar hondje :).


En mijn moeder kwam weer terug na vijf weken familie bezoek in Australië! Doortje wist niet hoe snel ze weer op schoot moest springen hihi. 


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw januari? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten