29 februari 2016

Een kijkje in mijn leven: februari 2016Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand februari :). Februari begon voor mij niet zo goed. Tijdens het snijden van twee appels heb ik een ongelukje met de appelboor. Het resultaat was een flinke plak vel van mijn duim :(... 


Tijdens het boodschappen doen zag ik dat er naamstickers waren voor je nutella pot. 
Ik nam uiteraard eentje mee! :D


Naar de tandarts. Het was deze ochtend heel erg mistig en regenachtig.


En daarna even lunchen bij La Place. Niet wetend dat dit de laatste keer zou worden..


Ook begon ik in dit boek. Wat is deze leuk zeg! Ik ga ook deel 2 en 3 kopen want ik wil meer van Bob de straatkat! 


Lekker even een stuk gewandeld met een vriendin in het Asserbos. Onderweg kwam ik dit grappige beeld tegen van zeemeeuwen :).


Omdat mijn ouders praktisch tegenover het bos wonen combineer ik dat vaak met een bezoekje. Ik at mee en speelde even met Doortje <3.


Sushi <3.


Ook besloot ik eens een nieuw recept te proberen: rijst met o.a. zalm, broccoli, knoflook en ketjap. Voor herhaling vatbaar!


Onderweg in de trein met een heerlijk zonnetje. Ik heb echt weer zin in de lente!


Bij de kruidvat kocht ik deze twee mooie producten met 20% korting, altijd fijn!


Daarna ook nog even langs de hema voor twee nagellakjes en een notitieboekjes. Helaas viel de blauwe kleur me tegen, op mijn nagels viel hij veel donkerder uit :(.


Ik vind het zo fijn dat de appie ook op zondag open is! Zo besloot ik om zondag even naar de winkel te gaan en vandaag, maandag, lekker thuis te blijven. Erg fijn als je dat gewoon om kunt draaien af en toe :).


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw februari? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten