3 april 2016

Een kijkje in mijn leven: maart 2016



Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand maart :). 



De appie was begin maart al helemaal in paassferen, zo leuk!


Een paar dagen later kwamen mijn halfzus en nichtje langs, en gingen we 's avonds samen met mijn vader samen patatjes eten! :)


De Mc-flurry oreo is zo lekker! Ik eet het niet zo vaak dus was het even vergeten haha.


Op naar Groningen! Hier waren ze nog druk bezig het oude station van Assen te slopen. Inmiddels is er niets meer op die plek, zo vreemd!


Ik had een gesprek over vrijwilligerswerk met ouderen, erg leuk! Inmiddels ben ik twee keer geweest en het is echt een goede keus geweest.


Spelen met Doortje <3. Heerlijk dat een kat van 15 nog zo speels is af en toe! 


En in de avond ging ik met mijn ouders uit eten, zo lekker! :)


Lente!


Tijdens de leegverkoop van de V&D kon ik het niet laten om toch even te gaan kijken, en kwam met deze mooie spulletjes weer naar buiten. Toch wel heel erg jammer dat de winkel sluit, ik kwam er altijd wel graag!


We hebben zulke zonnige dagen gehad! Ik heb een rondje over de markt gelopen en mooie roze ranonkels gekocht voor mezelf :).


Naar mijn opa & oma toe op eerste paasdag. De rest van de familie kon niet of had weinig tijd, dus waren we met z'n drieën. Ook gezellig!


Ik las ''Bob de straatkat'' uit en begon in deel twee <3.


Hmmm, zo lekker! Mijn favoriete lunch; een BLT-bagel met een aardbei-sinaasappel sapje.



Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw maart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten