3 juli 2016

Een kijkje in mijn leven: juni 2016Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand juni :). De maand begon goed, heerlijk pizza eten met een vriendin!


Hi :)


Ik paste weer een paar dagen op de buurpoes.


En kreeg als bedankje al deze lekkere dingen :).


Ook heb ik deze maand dit ongelofelijk bijzondere boek uitgelezen!


Mijn cadeautjes voor de summervibesswap :).


Alles ingepakt, kaartje geschreven en klaar voor verzending!


De kruidvat hield weer haar jaarlijkse 1+1 gratis op alle make-up actie! Helaas waren catrice en essence uitgezonderd, maar ik ben ook heel erg blij met deze aankopen :).


Ook moest ik deze maand naar het ziekenhuis om een raar plekje van mijn voet te laten verwijderen. De ingreep zelf viel me alles mee, maar de verdoving was echt hels haha. Mijn naaldenfobie is nu nog erger...


Ik mocht niet teveel lopen en moest de eerste uren met mijn voet omhoog zitten om te voorkomen dat het heel veel zou bloeden. De poezenkinders <3.


Wat zaten er een paar heerlijke dagen bij! Kon fijn op mijn balkon zitten.


En ook mijn summervibesswap kwam aan :).
Natuurlijk ben ik samen met mijn ouders ook even naar de TT-nacht geweest! Wel extra voorzichtig met mijn zere voet. Het is altijd ontzettend druk en ik was doodsbang dat iemand er tegenaan zou stoten. 


Lekker sushi eten bij yume <3.


De laatste week heb ik bijna non-stop last gehad van hoofdpijn. Gelukkig raadde een vriendin mij dit wondermiddel aan, het werkt echt perfect!


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw juni? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten