1 augustus 2016

Een kijkje in mijn leven: juli 2016Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand juli :). Een goed begin van de maand! Na een zakelijke afspraak ging ik samen met een vriendin lunchen. Wat een dikke plakken brood haha!


Ook ging ik samen met mijn ouders naar Balloo, daar was een feest en een markt.


Ik kreeg deze prachtige sjaal van mijn moeder, heerlijk voor de herfst en winter :).


Doortje <3.


Ik besloot om 3 dagen alleen naar Haarlem te gaan. Het leek me een leuke stad, en ik ontdekte dat door te slapen in een bed & breakfast deze mini vakantie niet eens zo heel duur hoefde te zijn :).


Ik had een simpele kamer, maar er was genoeg ruimte. Ook was het heerlijk weer en had ik de mogelijkheid om te ontbijten in de tuin :).


Simpel, maar meer dan prima :). Ik heb hier weer ontdekt hoe lekker pistoletjes met jonge kaas en hagelslag zijn! (Nee, niet samen op één broodje haha.)


Op naar het centrum, de stad verkennen!


Schattige straatjes.Oh wat waren deze gehaakte nijntjes mooi en schattig zeg. Als ik ooit geld genoeg heb koop ik ze alle twaalf hihi.Wandelen, ontdekken en winkelen.


Even bijkomen met een frozen yoghurt!


Hi!En in de avond een heerlijke vegetarische pasta :).


Mijn geshopte spulletjes; Een dagboekje voor vijf jaar (met elke dag een nieuwe vraag), een verjaardagskalender, een gehaakt olifantje uit Nepal, kaartjes, nijntje koelkastmagneten, twee heerlijke zeepjes van Dille en Kamille (lavendel en citroen vlekken zeep) en een happinez :).


Op naar de zee, ik was er nu immers zo dichtbij!


Met blote voeten in het strand en de zee <3.


Nog even heerlijk met een tijdschrift in de zon lezen <3.


Weer thuis! Lekker lezen op mijn ligbed met de buurpoes.


Stukje wandelen :).


Even langs het huis van mijn ouders, zij waren met vakantie. Lou lou was erg blij met mijn komst hihi. Ze heeft een kwartier lang kopjes gegeven.


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw juli? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten