1 september 2016

Een kijkje in mijn leven: augustus 2016Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand augustus :). Mijn buurpoes verkende even mijn woonkamer :).


Ananasstukjes!


Zowel mijn neefje en vader zijn jarig in augustus, daar moest ik dus even kaartjes voor kopen.


Samen met mijn ouders een dagje naar Haarlem voor mijn vaders verjaardag! Helaas regende het de hele dag, maar desondanks was het nog steeds gezellig. En natuurlijk blijft Haarlem een prachtige stad, ook in de regen :).


Ik kreeg dit doosje met zes schattige mini OPI lakjes van mijn moeder!


Ook ontdekte ik deze heerlijke spread van de ekoplaza. Zo lekker op brood!


Sushi <3.Een heerlijk stuk gewandeld op het Balloërveld met een vriendin en haar hondje :).


Lou lou lag heerlijk te slapen in de tuin.


Nieuwe spulletjes van Xenos <3.


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw augustus? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten