30 september 2016

Een kijkje in mijn leven: september 2016Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand september :). De maand begon goed! Gezellig uit eten met mijn moeder :).


En daarna een heerlijk Italiaans ijsje!


Alle verjaardagsboodschappen. Wat een werk haha!


Appeltaart in the making...


En klaar! Ik mocht dit jaar 26 kaarsjes uitblazen :).


Van mijn buurvrouw kreeg ik deze o.a. mooie zonnebloemen.


Hmmm, mijn verjaardagsmaaltijd!


Ook begon ik in dit boekje, ''een vraag per dag''. Ik ben precies op mijn verjaardag begonnen, dit leek me wel een mooi startpunt! Ik ben zeer benieuwd naar mijn antwoorden over 5 jaar, of er dan veel veranderd is t.o.v. nu.


Nounou, mijn buurpoes, vangt de laatste zonnestralen van de dag <3.


Mijn moeder had samen met een paar anderen een tentoonstelling van haar Ikonen in de kerk, dus ik ging uiteraard even kijken!


Tussendoor kwam ze nog langs, Nounou had een vleermuis gevangen!! Het arme schaapje leefde nog dus op aandringen van mijn moeder heb ik de dierenambulance gebeld. Ze kwamen binnen 10 minuten en hebben hem naar een vleermuisopvang gebracht :).


Een paar dagen later hebben we mijn huis half omgegooid. Eerst de grote zwarte kast uit elkaar halen, en verhuizen naar de buurvrouw.


Wat een leegte zo...


Tijd om de leegte op te vullen! Op naar IKEA. 


En samen met mijn ouders de kast in elkaar gezet. Het is altijd even een klusje!


Maar, het eindresultaat mocht er zijn <3! Mijn televisie en dvd speler zijn verhuisd naar een kleine slaapkamer boven, omdat ik simpelweg bijna geen tv meer kijk. Ik kijk dan liever naar een mooie boekenkast :). En ik kan heel makkelijk naar boven om daar lekker tv/dvd te gaan kijken!


Tussendoor fijn even op de bank met psychologie magazine :).


PANIEK!!! Ik moest om 15.00 in Groningen zijn maar er ging geen enkele trein meer. Godzijdank kon ik met iemand meerijden. Wat is het openbaar vervoer toch stom af en toe...


Tijd om mijn kast in te richten! Ik begon met het uitstallen van al mijn boeken op de bank.
En een uurtje later zag het er zo uit <3.


De kast in zijn geheel bij daglicht de volgende ochtend <3. Zo blij mee!


Omdat ik nog aardig wat plankruimte over heb besloot ik om gelijk maar even wat opvulling te kopen! Erg benieuwd naar deze boeken :).


Bloemetjes <3.


Langs bij mijn ouders. De poesjes lagen heerlijk te genieten van de zon <3.


Hihi. Nounou, de buurpoes, heeft een plekje gevonden in een mandje in mijn kast.


Gezellig winkelen met een vriendin in Groningen! We konden de bagels & beans natuurlijk niet overslaan :).Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw september? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten