6 december 2016

Een kijkje in mijn leven: november 2016Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand november :). De laatste dagen oppassen op buurpoes Nounou braken aan.


Op de zolder van mijn ouders vonden we deze schattige Paddington teddyberen terug! Ik heb deze ooit van mijn oma gekregen als kind maar was ze helaas kwijt.


:)


We vonden nog meer knuffels terug en ik heb ze allemaal ingesprayed met textielverfrisser. Ze roken een beetje muffig door de zolder. Ik ga er niet echt iets mee doen, ze staan nu boven in een kast voor later :).


Mijn buurvrouw kwam thuis van zes weken vakantie dus ik kocht een welkom thuis kaartje :)


Als bedankje kreeg ik onder andere deze koekjes uit Algerije.Wandelen met mijn ouders.


Buurpoes Nounou in een diepe slaap <3.


De kerstkaarten zijn alvast binnen!


Tijd om mijn huis te versieren! Is dit hoekje niet ontzettend schattig?


Hij staat: mijn allereerste eigen kerstboom! <3


Gezellig op bezoek bij mijn halfzus en daar geluncht :).


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw november? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten