6 februari 2017

Een kijkje in mijn leven: januari 2017Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand januari :). Ik begon deze maand met de verjaardag van mijn oom. Ze hadden heerlijke hapjes, waaronder zelfgemaakte hartige taart en salade :). 


Nounou lag heerlijk in haar hangmandje hihi.


Samen met mijn ouders ging ik uit eten bij Fellini, omdat we nog een bon hadden van de AH restaurantactie. Voor herhaling vatbaar!


Wat was het koud en glad deze maand! Naast mooie plaatjes leverde het ook vervelende dingen op... Uitvallende treinen en een gekneusde pols door een val, waar ik nu 3 weken later nog steeds pijn aan heb :/..


Ik begon met vrijwilligerswerk en moest uiteraard ook een lunchtrommel mee. Ik vond deze leuke felgekleurde wel geschikt :).


Dit is zeker een voordeel van vroeg van huis moeten!


Hmm, zo lekker. Een simpel pistoletje gezond. 


Later in januari gingen mijn ouders en ik nog een keer uit eten. Dit keer bij Liff in Assen, maar dit is ons helaas wat tegengevallen! 

 

Gezellig met buurpoes Nounou op de bank :).


Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw januari? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten