10 augustus 2017

Een kijkje in mijn leven: juli 2017Ik denk dat de fotodagboeken op blogs toch wel één van de leukste artikelen zijn om te lezen. Kijk mee naar mijn foto's van de maand juli:). Ik was begin van deze maand nog steeds op Kos. Omdat het zo warm was (de week dat wij er waren boven de 40 graden!!) bestonden onze dagen voornamelijk uit lezen en zwemmen, heerlijk! :)


De prachtige boog tegenover onze favoriete taverna.


Ons mooie appartementencomplex!


Met paps in Kos-Stad.


Laatste avond alweer.


En we vlogen terug naar Nederland :(.De kittens van mijn buurvrouw waren enorm gegroeid! Op de foto waren ze ongeveer 4 weken oud.


Ein-de-lijk na een jaar of twee weer eens geluncht bij La Place. Wat heb ik dat gemist! <3


Babypoesjes <3.


Hmm, lekker aardbeien.


Ik heb dit boek uitgelezen, echt een aanrader!


Lekker uit lunchen met paps :).


Verse bloemen <3.Als je meer foto's wilt zien volg me dan op instagram

Hoe was jouw juli? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten